HEALTHCARESTUDIES

Find law schools and universities in Бразилия offering law degrees

Степента „бакалавър“ се придобива чрез следване в образователни програми, които продължават в течение на четири години. Много програми за степен „бакалавър“ се предлагат във вид на редовни програми или онлайн програми, така че студентите имат варианти за образование, даже ако нямат възможност да пътуват или да отделят цялото си свободно време за образование.

Бразилия, официално Федеративна република Бразилия е най-голямата държава в Южна Америка, така и в региона на Латинска Америка. Това е светът "е петата по големина страна, както от географската област и по население, с над 193 милиона души.

Градът носи името на покойния президент Prudente де Morais. Той има няколко университета и колежи, като интегрираните Sesi и SENAI, които предлагат разнообразие от курсове.

Law schools and universities for law degrees Бразилия. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Бразилия here.

Резултати Filter

степен по физикална терапия

Universidade do Oeste Paulista (UNOESTE)
Бакалавриат
<
Редовно
<
8 семестри
Portuguese (Brazil)
Кампус

The физиотерапевта формира от Unoeste ще бъдат подготвени не само да реабилитира пациенти, но също така и за да се предотврати и да диагностицира заболявания на човешкия орган ...

Научете повече