Filter
Бакалавриат
Бразилия Pouso Alegre Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Find law schools and universities in Бразилия offering law degrees

Степента бакалавър може да се придобие в университети, колежи и други училища, които се разполагат навсякъде по света. Програмите за бакалавър се предлагат по брой специализации, така че студентите могат да си подберат най-подходящия за бъдещите им цели вариант образование.

В Бразилия има три вида степен: Бакалавър - отнема между 4-6 години, за да завърши и студенти могат да работят като учители след завършване на четири години от изследвания. Masters - отнема една до две години да се постигне; Докторантски / р - най-висока степен могат да учат и отнема три до четири години да се постигне. Тези три степени свободно съответстват на трите цикъла на процеса от Болоня - европейската система за висше образование. Това означава, че ако сте постигнали бакалавърска степен в европейски университет, трябва да бъдат квалифицирани за постигане на Masters в Бразилия.

Law schools and universities for law degrees Бразилия. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Бразилия here.

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Бразилия
Pouso Alegre
Тип на обучение
Темпо на обучение
Universidade do Vale do Sapucaí (UNIVÁS)

Курсът по психология UNIVAS се основава на актуализираната предложение на учебната програма и да се адаптира към научни и социално-културни промени напредък, който позвол ... [+]

Защо психология в UNIVAS?

Курсът по психология UNIVAS се основава на актуализираната предложение на учебната програма и да се адаптира към научни и социално-културни промени напредък, който позволява обучение на професионалисти в състояние да предоставят услуги на стандартите за качество и етични принципи. Курсът осигурява, от самото начало, насърчаване на опита на професията през етапи на наблюдение и практики, насочени към общността, а също и в техните лаборатории с най-новите технологии, като например лаборатория психологическата оценка на експерименталната психология Laboratory, Консултативна психология и Център Психологически Service. Курсът на психология е поставена в областта на хуманитарните и има факултет се състои от майстори и лекари, обучени в престижни университети в Бразилия. ... [-]

Бразилия Pouso Alegre
Март 2020
Portuguese (Brazil)
Редовно обучение
10 семестри
Кампус
Научете повече на английски