Filter
Бакалавриат
Бразилия Natal Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Find law schools and universities in Бразилия offering law degrees

Програмите за бакалавър са четиригодишни програми, в които студентите могат да избират съответна област на знания и специализация. Брой учебни институции и училища предлагат варианти за вечерно и задочно обучение за студентите, които искат да придобият степен бакалавър и същевременно да работят или да се грижат за семейството.

В Бразилия има три вида степен: Бакалавър - отнема между 4-6 години, за да завърши и студенти могат да работят като учители след завършване на четири години от изследвания. Masters - отнема една до две години да се постигне; Докторантски / р - най-висока степен могат да учат и отнема три до четири години да се постигне. Тези три степени свободно съответстват на трите цикъла на процеса от Болоня - европейската система за висше образование. Това означава, че ако сте постигнали бакалавърска степен в европейски университет, трябва да бъдат квалифицирани за постигане на Masters в Бразилия.

Освен исторически обекти, природни зони и прекрасни плажове, Natal има големи университети и колежи клас. Най-значителните са Международният институт за Neuroscience на Natal и Федералния университет на Рио Гранде до Норте.

Law schools and universities for law degrees Бразилия. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Бразилия here.

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Бразилия
Natal
Тип на обучение
Темпо на обучение
Centro Universitário do Rio Grande do Norte (UNI-RN)

Бакалавърската на физиотерапия степен на UNI-RN ще има общообразователни, хуманист, критичната и обмислена, съвкупните технически и професионални качества. ... [+]

гол Обучение специалисти да представи социална отговорност, могат да работят по превенция, рехабилитация и лечебна хора, насърчаване на подобрения в качеството им на живот, никога не изоставя разследващата си чувство и отразяващ критична в търсенето на неговото подобряване; да се развие способността за насърчаване на цялостен и интегриран действие върху здравето, внимание към физическите, психологическите и социалните потребности на лицата, физиотерапевт, който има предприемачески дух и които знаят как да се идентифицират и да се намесва непрекъснато в своята социална отговорност, както и да бъде в състояние да признае научно-технически и човешки строгост в професионално изпълнение. Профил Egress ... [-]
Бразилия Natal
Март 2020
Portuguese (Brazil)
Задочно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски