HEALTHCARESTUDIES

Find law schools and universities in Бразилия offering law degrees

Програмите за бакалавър обикновено продължават четири години и осигуряват високо ниво образование. Знанията и уменията, които студентите придобиват при следване в такива програми, могат да имат добър резултат за тяхната кариера и професионални възможности.

В Бразилия има три вида степен: Бакалавър - отнема между 4-6 години, за да завърши и студенти могат да работят като учители след завършване на четири години от изследвания. Masters - отнема една до две години да се постигне; Докторантски / р - най-висока степен могат да учат и отнема три до четири години да се постигне. Тези три степени свободно съответстват на трите цикъла на процеса от Болоня - европейската система за висше образование. Това означава, че ако сте постигнали бакалавърска степен в европейски университет, трябва да бъдат квалифицирани за постигане на Masters в Бразилия.

В града има много университети и колежи, които предлагат различни курсове, включително тези, свързани с медицината, в колеж, известен като Faculdade де Medicina де Marilia. И двете публични и частни институции работят тук.

Law schools and universities for law degrees Бразилия. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Бразилия here.

Резултати Filter

квалификация на медицинска сестра

Universidade de Marília (UNIMAR)
Бакалавриат
<
Редовно
<
10 семестри
Portuguese (Brazil)
Кампус

The Бакалавърски програма в Nursing UNIMAR е в експлоатация от 1989 г. и е призната от заключението на Федералния съвет на образованието No. 27/93 и Наредба № 472, на 15-ти Ма ...

Научете повече