Filter
Бакалавриат
Бразилия Itajaí Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Find law schools and universities in Бразилия offering law degrees

Програмите за степен „бакалавър“ продължават в течение на четири години при редовно обучение. След завършване на програма за степен „бакалавър“ студентите имат добри шансове за развиване на кариера и по-добро заплащане.

В Бразилия има три вида степен: Бакалавър - отнема между 4-6 години, за да завърши и студенти могат да работят като учители след завършване на четири години от изследвания. Masters - отнема една до две години да се постигне; Докторантски / р - най-висока степен могат да учат и отнема три до четири години да се постигне. Тези три степени свободно съответстват на трите цикъла на процеса от Болоня - европейската система за висше образование. Това означава, че ако сте постигнали бакалавърска степен в европейски университет, трябва да бъдат квалифицирани за постигане на Masters в Бразилия.

Law schools and universities for law degrees Бразилия. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Бразилия here.

Научете повече Свиване

Резултати

Universidade Do Vale Do Itajaí

The Univali по фармация Course набляга на обучението на техническия общопрактикуващ професионална и политическа компетентност да действа от цялостна здравна промоция граж ... [+]

Бакалавър по фармация

The Univali по фармация Course набляга на обучението на техническия общопрактикуващ професионална и политическа компетентност да действа от цялостна здравна промоция гражданин. Учебната програма е фокусирана върху медицина, която обхваща областите на науките за живота, точна, на хора и наркотици, като допълнителни области за обучение на клиничната анализ и храна. ... [-]

Бразилия Itajaí Balneário Camboriú
Март 2020
Portuguese (Brazil)
Редовно обучение
Задочно обучение
9 семестри
Кампус
Научете повече на английски