Zdravnoobrazovanie.com

Find law schools and universities in Бразилия offering law degrees

Степента бакалавър може да се придобие в университети, колежи и други училища, които се разполагат навсякъде по света. Програмите за бакалавър се предлагат по брой специализации, така че студентите могат да си подберат най-подходящия за бъдещите им цели вариант образование.

В Бразилия има три вида степен: Бакалавър - отнема между 4-6 години, за да завърши и студенти могат да работят като учители след завършване на четири години от изследвания. Masters - отнема една до две години да се постигне; Докторантски / р - най-висока степен могат да учат и отнема три до четири години да се постигне. Тези три степени свободно съответстват на трите цикъла на процеса от Болоня - европейската система за висше образование. Това означава, че ако сте постигнали бакалавърска степен в европейски университет, трябва да бъдат квалифицирани за постигане на Masters в Бразилия.

Макар че, най-малката държава в Бразилия, Aracaju има няколко учебните заведения, които предлагат по-високи възможности за обучение на хора. Добре познатите удобства като Федералния университет Sergipe, Tiradentes университет и Sao Luis College са базирани тук.

Law schools and universities for law degrees Бразилия. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Бразилия here.

Резултати Filter

Бакалавър по радиология

Grupo Tiradentes
Кампус Редовно обучение 6 семестри Март 2020 Бразилия Aracaju

Разрушаване интериор и разследва структури работи за технолог в радиология. Познаването на човешкото тяло, анализира метални конструкции, работят, радиоактивни източници са някои от професионалните дейности, образувани в района.

Средно-специално в стоматологията

Grupo Tiradentes
Кампус Редовно обучение 10 семестри Март 2020 Бразилия Aracaju

Smile е сериозен. Като се грижи за здравето на устната кухина е от съществено значение, за да се запази тялото в хармония.

Бакалавър по физиотерапия

Grupo Tiradentes
Кампус Редовно обучение 10 семестри Март 2020 Бразилия Aracaju

Присъстват физикална терапия е да се продължи да се движи здраве, насърчаване ежедневно упражнение за тялото, за да функционира добре и на ума не е уморен. Цялостното познаване на човешките същества, техните структури и функции е отправна точка за трансформиране на живота чрез рехабилитация.

бакалавър в старчески

Grupo Tiradentes
Кампус Редовно обучение 10 семестри Март 2020 Бразилия Aracaju

Кърменето е наука, която е специално в грижата за човешкото същество, личността, семейството и общността в цялостен и комплексен начин, разработване на рекламни дейности, защита, превенция, рехабилитация и възстановяване на здравето.

Бакалавър в биомедицината

Grupo Tiradentes
Кампус Редовно обучение 8 семестри Март 2020 Бразилия Aracaju

Борба с невидими врагове, причинители на заболявания, ще бъдат ежедневната си работа. Биомедицинските изследвания на причиняващите микроорганизми от заболявания, идентифициращи лекарства, за да се борят с тях.