HEALTHCARESTUDIES

Find law schools and universities in Бразилия offering law degrees

Програмите за степен „бакалавър“ продължават в течение на четири години при редовно обучение. След завършване на програма за степен „бакалавър“ студентите имат добри шансове за развиване на кариера и по-добро заплащане.

В Бразилия има три вида степен: Бакалавър - отнема между 4-6 години, за да завърши и студенти могат да работят като учители след завършване на четири години от изследвания. Masters - отнема една до две години да се постигне; Докторантски / р - най-висока степен могат да учат и отнема три до четири години да се постигне. Тези три степени свободно съответстват на трите цикъла на процеса от Болоня - европейската система за висше образование. Това означава, че ако сте постигнали бакалавърска степен в европейски университет, трябва да бъдат квалифицирани за постигане на Masters в Бразилия.

Този град играе основна роля в Бразилия като център за изследвания и образование. Много по-високи учебни центрове се намират тук, и учениците или чуждестранна или местна могат да учат в Faculdade INPG, Instituto Brasileiro де Technologias Avancadas и много други.

Law schools and universities for law degrees Бразилия. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Бразилия here.

Резултати Filter

Бакалавър по Хранене

Universidade do Vale do Paraíba (UNIVAP)
Бакалавриат
<
Редовно
<
4 години
Portuguese (Brazil)
Кампус

Учебната програма е организирана, за да се гарантира интегрирането на ученици от различни среди в областта на здравеопазването, както и за насърчаване на спазването на основни ...

Научете повече