HEALTHCARESTUDIES

Find law schools and universities in Белгия offering law degrees

Степента бакалавър може да се придобие при следване в академични програми, които осигуряват подготовка на студенти за бъдеща кариера или възможност те да продължат образованието си. Програмите за степен бакалавър може да се придобият при следване в течение от три до пет години; това зависи от успеха на съответния студент и от академичните изисквания за всяка отделна специализация.

Белгия е известен като сърцето на Европа и в център за мрежи за международно сътрудничество. Както чуждестранните студенти в Белгия ли е оградено от мултикултурна общност.

Law schools and universities for law degrees Белгия. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Белгия here.

Резултати Filter

Бакалавър по ортопедични технологии

Thomas More University of Applied Sciences
Бакалавриат
Септ. 2021
<
Редовно
<
3 години
Английски
Кампус

Като ортопед (обуща) технолог вие сте експертът в измерването, проектирането, изработката и инсталирането на помощни средства за хора с увреждания. Ще потърсите най-подходящот ...

Научете повече

бакалавър педикюр

Haute Ecole Libre De Bruxelles Ilya Prigogine À Bruxelles
Бакалавриат
<
Редовно
<
6 семестри
Френски
Кампус

Подиатристите е медицински специалист, който се занимава с проблеми с кожата и ноктите, както и всички условия, свързани с крак структура и ходене (или пускането). Управлениет ...

Научете повече