Zdravnoobrazovanie.com

Find law schools and universities in Аруба offering law degrees

Програмите за бакалавър са четиригодишни програми, в които студентите могат да избират съответна област на знания и специализация. Брой учебни институции и училища предлагат варианти за вечерно и задочно обучение за студентите, които искат да придобият степен бакалавър и същевременно да работят или да се грижат за семейството.

Открити и заяви за Испания през 1499 година, Аруба е придобита от холандската през 1636. Аруба се отделили от Нидерландските Антили през 1986 г. и става отделна, автономна член на Кралство Нидерландия. Движение към пълна независимост е било прекъснато по Аруба "е искането през 1990 година.

Oranjestad е най-големият град в Аруба и дом на някои учебни заведения в страната, като Universiteit Van Аруба и Xavier университет по медицина.

Law schools and universities for law degrees Аруба. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Аруба here.

Резултати Filter

Бакалавър по сестрински

Xavier University School of Medicine
Кампус Редовно обучение 3 години Запитване на информация Аруба Oranjestad

Нашата Nursing програма BSN позволява на учениците да печелят от три години се ускори Baccalaureate на науката в Nursing в нашия Caribbean медицински