Filter
Бакалавриат
Аруба Oranjestad Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Find law schools and universities in Аруба offering law degrees

Програмите за бакалавър са четиригодишни програми, в които студентите могат да избират съответна област на знания и специализация. Брой учебни институции и училища предлагат варианти за вечерно и задочно обучение за студентите, които искат да придобият степен бакалавър и същевременно да работят или да се грижат за семейството.

Открити и заяви за Испания през 1499 година, Аруба е придобита от холандската през 1636. Аруба се отделили от Нидерландските Антили през 1986 г. и става отделна, автономна член на Кралство Нидерландия. Движение към пълна независимост е било прекъснато по Аруба "е искането през 1990 година.

Oranjestad е най-големият град в Аруба и дом на някои учебни заведения в страната, като Universiteit Van Аруба и Xavier университет по медицина.

Law schools and universities for law degrees Аруба. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Аруба here.

Научете повече Свиване

Резултати

Xavier University School of Medicine

Нашата Nursing програма BSN позволява на учениците да печелят от три години се ускори Baccalaureate на науката в Nursing в нашия Caribbean медицински ... [+]

Нашата Nursing програма BSN позволява на учениците да печелят от три години се ускори Baccalaureate на науката в Nursing в нашия Caribbean медицинско училище.

Програмата BSN на сестрински допълва Caribbean медицинско училище и помага да отговарят на местно, регионално и глобално необходимостта от добре обучени, състрадателни медицински сестри. В допълнение към облекчаване на критичен недостиг на медицински сестри, завършили BSN програма Xavier също са в състояние да използват образованието си за постигане на лидерски роли в осигуряване и подобряване на здравни услуги чрез ефективна комуникация.... [-]

Аруба Oranjestad
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски