Zdravnoobrazovanie.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

A бакалавърска степен е Бакалавърския програма, която отнема около три до пет години, за да завършите. Курсове въртят около конкретна дисциплина и подготвят студентите за кариера. До известна степен може да се спечели в училищата по цял свят, а някои дори са достъпни онлайн.

Какво е бакалавър по алтернативна медицина? Тази програма е насочена към студенти, които искат да помагат на другите чрез неконвенционални лечебни модалности. Programs може да има една по-обща, всеобхватна подход, или те могат да се фокусират върху специфични области на специализация. Области на алтернативната медицина включват рефлексология, натуропатия, масаж, йога, акупунктура и рейки терапия. Основните курсове могат да бъдат биология, анатомия, патология, физиология и медицинска практика.

Студентите, които учат алтернативна медицина изгради широк набор от знания и различни умения, така че те могат да избират от няколко различни работни места въз основа на тяхната област на изследване.Повечето програми предлагат ръце на обучение, така че завършилите могат да се чувстват уверени, след като те са в работната сила.

Направените разноски с спечелил медицина степен алтернатива ще се различават от една институция в друга. Репутацията и продължителност на програмата са големи фактори, и всяка програма може да има специфични такси, свързани с нея. Обадете училищата на интереси, за да разберете какви ще бъдат таксите и обучението.

Завършилите имат богат кариера те могат да избират от веднъж те имат степен. Те могат да изберат да отвори практика по специалността си и да помогне на хората чрез рефлексология, природна медицина, масаж, рейки, или акупунктура. Някои специалисти, като например спа директори, медицински сестри, и лекари, могат да изберат тази степен да им помогне да вземат по-всеобхватен подход с техните настоящи клиенти и пациенти. Други пътища за кариера могат да включват треньори на годност или лични треньори.

Не губете повече време.Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.

5 резултата за Алтернативна медицина Filter

Първоначално обучение на остеопат

ESO Paris - École Supérieure d’Ostéopathie
Кампус Редовно обучение 3 - 5 години Септември 2020 Франция Шанз-сюр-Марн

Подготвителното обучение за остеопат следва графика за висше образование. Всеки цикъл включва редовни оценки за придобиване на знания. Обучението е в съответствие със стандартите на СЗО (Световната здравна организация) и европейските стандарти.

BSC в билкови науки

Bastyr University
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Кенмор Сан Диего + още 1

билкова програма науки степен на завършване Bastyr университет обучава специалисти, които могат да отговорят на нарастващото търсене на билкови експерти медицина. Чрез изучаване с майсторски билкари, учениците се задължават задълбочено и научно строг образование. Завършилите програмата да приключи за две години и са подготвени да влязат областта на билкови продукти директно, да започне работа като ботанически експерти медицина или преследват по-нататъшно образование в сродни области.

BTech в соматологията

University of Johannesburg
Кампус Редовно обучение 1 година Януари 2020 Южноафриканска Република Йоханесбург

Курсовата работа за BTech в соматологията включва рефлексология (специализирани масажни техники), изследователска методология, камуфлажна терапия, соматехники, перманентен грим, социално-психология, ароматерапия (специализирани масажни техники),> тайландски масаж, бизнес практика, изследователски проект по соматология и др. Бизнес практика,> TT, изследователски проект за соматология, рефлексология

Бакалавър по хиропрактика

Royal University Center Maria Cristina
Кампус 4 години Септември 2020 Испания Мадрид

Хиропрактиката е бързо развиваща се професия в Европа. В страните, където хиропрактиката е регулирана, все още има нужда от повече професионалисти.

бакалавърска степен по хиропрактика

Barcelona College of Chiropractic - BCC
Кампус Редовно обучение 5 - 5 години Септември 2020 Испания Барселона

Благодарение на съветите на експерти в разработването на учебни програми и известни хора на хиропрактика професия, БКК е подготвил уникална програма от изследвания има за цел да съчетае дисциплината на хиропрактика с модерни стратегии на преподаване, учене и оценяване ,