Zdravnoobrazovanie.com

Find law schools and universities in Азербайджан offering law degrees

Програмите за бакалавър обикновено продължават четири години и осигуряват високо ниво образование. Знанията и уменията, които студентите придобиват при следване в такива програми, могат да имат добър резултат за тяхната кариера и професионални възможности.

Азербайджан се намира на азиатския континент в източната част на Закавказието. Официалното име на Азербайджан е Република Азербайджан.

Като столицата на Азербайджан, Баку е домакин на няколко, колежи, професионални училища и университети. Много центрове за обучение са били идва все пак, по-старите институции като Баку държавен университет все още имат най-голямата студентска популация.

Law schools and universities for law degrees Азербайджан. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Азербайджан here.

Резултати Filter

MD стоматология (стоматология)

Azerbaijan Medical University
Кампус Редовно обучение 5 години Септември 2019 Азербайджан Baku

The Стоматология факултет на Азербайджан Медицински университет беше организиран през 1954. Целта на създаването на факултета е да се осигури на населението на нашата република с висококвалифицирани специалисти зъболекар.

MD фармакология

Azerbaijan Medical University
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2019 Азербайджан Baku

История на образованието по фармакология в Азербайджан започва с годината на 1938. Нашата Катедра по фармакология обучава високо квалифициран фармацевт с бакалавърска и магистърска степен, за да работят в областта на здравеопазването, включително фармакология поле.

MD медицина

Azerbaijan Medical University
Кампус Редовно обучение 6 години Септември 2019 Азербайджан Baku

Медицински екипи са изготвени въз "Работа Лечение" специалност във факултета. Основни медицина предмети се изучават в 1-3 курсове, клинични дисциплини се изучават в 4-6 курсове.