Zdravnoobrazovanie.com

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в South Australia

Степента бакалавър може да се придобие при следване в академични програми, които осигуряват подготовка на студенти за бъдеща кариера или възможност те да продължат образованието си. Програмите за степен бакалавър може да се придобият при следване в течение от три до пет години; това зависи от успеха на съответния студент и от академичните изисквания за всяка отделна специализация.

Дистанционното обучение или дистанционно обучение е начин на предоставяне на образование и обучение, често на индивидуална основа, за студентите, които не присъстват физически на територията на колежа.

Австралия образование е основно отговорност на правителството. Правителството финансира изцяло публичен висше образование, докато той частично финансира частния висше образование.Австралия е на английски говоримия страната, повечето от студентите от страни, чиито английски език е първият език, често обича учат в тази страна

Университетите и бизнес училищата в South Australia. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университетите в South Australia тук, и се свържете с тях директно!

2 резултата за Master, South Australia, Дистанционно обучение Filter

Bachelor of Applied Public Health

Torrens University Australia
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение February 2020 Австралия Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide Нова Зеландия Auckland + още 9

Бакалавър по медицинска сестра IBNU

University of South Australia
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение July 2019 Австралия Adelaide + още 1

Здравната индустрия непрекъснато се променя с нови технологии и подходи за грижа за подобряване на откриването, диагностиката и лечението на хронични и остри заболявания, както и със силен акцент върху поддържането на здрави популации. Нашата степен на медицински сестри се развива с тези промени, което означава, че ще ви бъде гарантирана практическа квалификация, която да Ви гарантира, че сте завършили кариерата си.