Zdravnoobrazovanie.com

Find law schools and universities in Австралия offering law degrees

Програмите за степен „бакалавър“ продължават в течение на четири години при редовно обучение. След завършване на програма за степен „бакалавър“ студентите имат добри шансове за развиване на кариера и по-добро заплащане.

Австралия има субсидирано висше образование за студентите от бакалавърски степени. Те дават заем и безвъзмездна помощ за магистри, докторанти. Висше образование започва в бакалавърска степен нивото на докторска степен предлагат във всяка област на изследване.

Австралийската столична територия (съкращение ACT) е най-малкият самоуправляваща вътрешната територия в Австралия. При преброяването през 2006 г. населението на ACT е 333 000.

Law schools and universities for law degrees Австралия. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Австралия here.

Резултати Filter

Бакалавър по медицина

University of Canberra
Кампус Редовно обучение 6 семестри Януари 2020 Австралия Canberra

Степента на медицинска сестра на UC ви дава възможност да реализирате потенциала си като бъдещ лидер и визионер в австралийската сестра. Нашата преработена програма демонстрира високи постижения в областта на здравната практика и отличното качество и управление на образованието.

бакалавър по медицинска радиационна наука (със специализация)

Charles Sturt University
Кампус Редовно обучение 4 години Януари 2020 Австралия Wagga Wagga Port Macquarie Canberra + още 2

Бакалавърът по медицинска радиационна наука на CSU е предназначен да предостави на студентите теоретични знания и професионални умения, необходими за практикуване като квалифициран учен по радиоактивност.