Filter
Бакалавриат
Австралия Australian Capital Territory Canberra Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Find law schools and universities in Австралия offering law degrees

Програмите за степен „бакалавър“ продължават в течение на четири години при редовно обучение. След завършване на програма за степен „бакалавър“ студентите имат добри шансове за развиване на кариера и по-добро заплащане.

Австралия има субсидирано висше образование за студентите от бакалавърски степени. Те дават заем и безвъзмездна помощ за магистри, докторанти. Висше образование започва в бакалавърска степен нивото на докторска степен предлагат във всяка област на изследване.

Австралийската столична територия (съкращение ACT) е най-малкият самоуправляваща вътрешната територия в Австралия. При преброяването през 2006 г. населението на ACT е 333 000.

Law schools and universities for law degrees Австралия. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Австралия here.

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Австралия
Australian Capital Territory
Canberra
Тип на обучение
Темпо на обучение
University of Canberra

Степента на медицинска сестра на UC ви дава възможност да реализирате потенциала си като бъдещ лидер и визионер в австралийската сестра. Нашата преработена програма демон ... [+]

University of Canberra разполага с множество стипендии за международни студенти.Признат и приет в над 160 държави

Ако сте страстен за подпомагане на другите и обмисляте бъдеще в сестрингите, курсът на бакалавърския курс на UC за медицински сестри предлага изключителна индустрия и уважавана в световен мащаб платформа, от която да започнете кариерата си за медицински сестри.

Този потапящ се и напълно интерактивен курс включва най-новите национални и международни интерактивни методи за преподаване и онлайн практики, като в същото време използва иновативно технологично и медицинско оборудване, за да симулира реални сценарии.... [-]

Австралия Canberra
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
6 семестри
Кампус
Научете повече на английски
Charles Sturt University

Бакалавърът по медицинска радиационна наука на CSU е предназначен да предостави на студентите теоретични знания и професионални умения, необходими за практикуване като кв ... [+]

ХСС е Бакалавър по медицинска радиационна наука е предназначен да предостави на студентите теоретични знания и професионални умения, необходими за практикуване като квалифициран медицински радиационен учен.

Защо да учим в този курс?

Налице е нарастващо търсене на високо образовани и адаптивни професионалисти в областта на медицинската радиационна наука в отговор на застаряващото население и органичния растеж на промишлеността (медицински изображения, радиотерапия и ядрена медицина). Налице е също така еволюция в медицинските науки за радиация до по-интегриращ модел, където границите между една дисциплина и другата са все по-малко дефинирани. Бакалавърът по медицинска радиационна наука на CSU има за цел да предвиди търсенето на индустрията и е в уникална позиция да предложи на завършилите конкурентно предимство на пазара на труда.... [-]

Австралия Wagga Wagga Port Macquarie Canberra
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски