Filter
Асоциирана степен
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Ако не искате да прекарате четири години в колежа, може да искате да се помисли да печелите асоциирано степен. Тези специалности обикновено имат две години, за да завърши и ще ви даде знанието, че ще трябва да се намери подходяща работа. Някои студенти избират да печелят магистърска степен бакалавър или по-късно.

Какво е асоцииран степен по фармация? Програма, аптека подготвя студентите да работят като фармацевт в сектора на здравеопазването. Това е една изключително конкурентна област на обучение, както и студенти, обикновено ще трябва да вземат трудни курсове по химия, фармакология, и биология, за да се завършат. Студентите обикновено ще се научат как някои лекарства и вещества въздействат на човешкия ум и тяло. След завършване на тази област на обучение, студентите могат да бъдат в състояние да запълни и да освободи лекарства, предписани от лекар.

Има много ползи за спечелване на степен аптека.Това е един много доходен поле, и фармацевтите печелят някои от най-високите заплати за книгите. Учениците също могат да открият, че те имат по-голяма сума на избор на професия от работници, които не разполагат с една степен.

Цената на спечелил тази степен варира от място на място. В допълнение към географското си местоположение, институционални нива и продължителност на програмата също влияят върху разходите. Учениците трябва да се свържат с техния училище на избор за по-цялостна финансова информация.

Фармация студенти ще се натъкне на изобилие от възможности за кариера след дипломирането. По-голямата част от студентите ще работят като фармацевти в настройките на дребно. Тези фармацевтите отпускат предписания и са отговорни за обучението на потребителите за различни лекарства. Други могат да работят в болници и клиники, подпомагане на другите медицински специалисти в грижите за пациентите. Малка част избират да работят за фармацевтични фирми в изпълнителната и контрол на качеството позиции.

Ако си мислиш за спечелил тази степен, че може да сте в състояние да го направят онлайн. Онлайн програми ви позволяват да завърши курсове на свой собствен скорост. За допълнителна информация, търсене на вашата програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.

Научете повече Свиване

2 резултата за Фармация

American National University

Нашата програма за фармацевт техник е предназначена да ви предостави знания, лабораторни умения и практически опит, така че да можете да помагате на фармацевтите при пред ... [+]

Да сте на Rx страна на здравеопазването

Ако търсите училище за фармацевт, което е идеално подходящо за Вас, тази степен е предназначена да ви предостави знания, лабораторни умения и практически опит, така че да можете да помагате на фармацевтите при предоставянето на медикаменти и други продукти за здравеопазване на пациентите. Студентите ще получат разбиране за медицинската и фармацевтичната техника, фармакологията, воденето на аптеки, фармацевтичните техники и фармацевтичното законодателство и етика. Освен това е необходима 120-часова външна работа, така че студентите да получат практически опит в сайта на аптеката.... [-]

Съединени Американски Щати САЩ онлайн Roanoke
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
80 седмици
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски
North Iowa Area Community College

... [+]

Фармация

Трети семестър

Четвърти семестър

Забележка:

Консултирайте се с трансфер институция за чуждоезичен изискване. Примерен график зависи от влизането ниво на студент. [-]
Съединени Американски Щати Мейсън Сити
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски