3 Магистратура Програми в Алхамбра, Съединени Американски Щати for 2024

Магистратура Програми в Алхамбра, Съединени Американски Щати for 2024Filter
    • Alhambra, Съединени Американски Щати

    Английски език

    Тези курсове са предназначени да подготвят студентите да разберат и използват билковите компоненти на всяка формула и ролята, която всяка билка играе във формулата за различни клинични приложения. Практическо обучение в изграждането на билкови формули, базирани на принципите на класическата билкова формулировка и терапевтични функции.

    • Alhambra, Съединени Американски Щати

    Английски език

    Тези курсове обхващат основните принципи и теории на традиционната китайска медицина, включително принципите на диагностика и лечение. Тази поредица от курсови работи обхваща признаците и симптомите на TCM модели и нарушения, включително етиология, патогенеза и принципи на лечение.

    • Alhambra, Съединени Американски Щати

    Английски език

    Тази курсова работа описва подробно етиологията и лечението на заболяванията, като прилага принципи на точково предписване при вземане на решение за план за лечение и модифициране, ако е необходимо, на представянето на симптомите на пациента. Тези курсове са предназначени да внушат знания за теорията на меридианите, класификация на акупунктурните точки и системи, включително етиологията и лечението на заболявания, като се използват общи акупунктурни предписания, както и техниките за иглотерапия.